06 mei 2022

Onze locatie

Sinds 1 september heeft Ruischcoaching een nieuwe behuizing; Rozenhof 33 in Dordrecht.

Wellicht denk je: 'Ruischcoaching heeft het in zijn bol met dit ‘pompeuze pand, met Renaissancetrekken', zoals internet vermeldt. Maar het is een bewuste keuze. De Renaissancestijl is namelijk op ons werk van toepassing.

De eerste cliënt noemde zijn bedrijf zo: wedergeboorte. Daar had hij goed over nagedacht. En zijn bedrijf bestaat nog steeds. Een verslaafde (in herstel of niet) gaat liever niet onopgemerkt voorbij. Dat is precies de uitstraling van het landhuis.

De, ietwat verkleurde, rode loper, laat de importantie zien voor wie daar binnen lopen. Iemand die zonder middelen, drank of medicijnen het leven leeft, verdient respect. Is het niet?

Als u na de entree, door de gang met marmeren zuilen loopt, door het prachtige trappenhuis, gaat u vervolgens via de bediendentrap, rechts naar de zolderverdieping. Daar is een rustige ruimte met airconditioning (de enige in het monumentale pand). Daar kun je met verwarde emoties weer tot jezelf komen om even later afgekoeld en opgefrist het leven  te hervatten. Daar worden de meest ontroerende gesprekken gevoerd door mensen die een besluit hebben genomen een leven te willen leiden zonder verdoving.

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn, bij deze de uitnodiging om een afspraak te maken (078- 6458300) om het met eigen ogen te komen bekijken.