Onze historie

Ruisch Coaching verslavingsherstel en re-integratie is in 2009 opgericht door Marian Ruisch. Haar man is inmiddels al jaren in herstel van verslaving en het bleek een lange zoektocht om een weg uit die verslaving te vinden. Toen hij uit de kliniek kwam, merkte Marian hoe weinig begeleiding er was voor verder herstel en hulp bij re-integratie. 

Aandacht voor herstel en re-integratie

Uit deze ervaring en haar passie om talentvolle mensen een blijvende plek in de samenleving te bieden, is zij Ruisch Coaching begonnen. De missie? Mensen in herstel van verslaving helpen hun talenten te (her)ontdekken, te groeien in (zelf)vertrouwen en uiteindelijk een zinvolle plek vinden waar ze er echt toe doen. Bij Ruisch Coaching krijgen ze hiervoor de tijd en persoonlijke begeleiding om een juiste plek te vinden waar duurzaam gere-integreerd kan worden. Binnen Ruisch Coaching gaan aandacht voor herstel en re-integratie dan ook hand in hand.

“Binnen onze organisatie gaan aandacht voor herstel en re-integratie hand in hand.”

Marian heeft over de jaren een groot netwerk opgebouwd van klinieken, behandelaren, arbeidsdeskundigen van het UWV en werkgevers. Zo weet Ruisch Coaching precies de juiste behandelplek te vinden voor iemand met een specifieke verslaving. Door daarnaast ook open en eerlijk te spreken over verslaving, tracht Marian de weg van herstel toegankelijker te maken voor anderen; er rust tenslotte nog steeds een taboe op deze complexe ziekte. 

Wat wij doen

Vijf keer zoveel passie

Vele mensen die bij Ruisch Coaching in behandeling zijn geweest, zijn inmiddels succesvol én duurzaam gere-integreerd. Ondertussen zijn er ook vele (freelance) coaches aangesloten bij Ruisch Coaching, met allen hun eigen specialisme. Hierdoor heeft het re-integratiebureau een landelijke dekking en kunnen we de verschillende kwaliteiten verbinden met de vraag van onze cliënten. 

Nadat Marian ruim tien jaar alleen aan het roer heeft gestaan, zijn Marian, Iwan, Jeanette, Dorien en Claudia inmiddels met zijn vijven verder gegaan. Vijf keer zoveel passie voor herstel en re-integratie. 


Stuur ons een bericht

{{ errors.first("field_46") }}
{{ errors.first("field_19") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_20") }}
{{ errors.first("field_21") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Heb je het gevoel dat er iets mis is?

Maak verslaving bespreekbaar. 

Neem contact op Wat wij doen