Ruisch Training

Ruisch training is er voor werkgevers, UWV en cliënten om kennis, inzicht en bewustwording over verslaving en het herstelproces te vergroten. We vinden het belangrijk dat praten over verslaving & herstel uit de schaduw komt en delen graag onze kennis en ervaringsdeskundigheid met u.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze bewustwordingsprogramma's en het trainingsaanbod.

 

Programma's

Als werkgever weet u hoe belangrijk het is om te investeren in het welzijn van uw medewerkers. Naast dat u hiermee aan uw wettelijke verplichtingen voldoet, beinvloedt dit ook uw organisatie positief. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en wat valt er allemaal onder welzijn? Binnen Ruisch Coaching zijn wij door onze kennis, kunde en ervaringen gespecialiseerd in de diverse vlakken van welzijn en een gezonde levenswijze. Wij bieden bewustwordingsprogramma’s op dit gebied aan ter bevordering van goed werkgeverschap.

Bewustwording & vitaliteit
Creëer vitaliteitsmanagement door aandacht te besteden aan fysieke en mentale balans. Met ervaring op het gebied van herstel biedt Ruisch Coaching een programma dat verder gaat dan alleen het voorkomen van verzuim; het richt zich op het bevorderen van een gezonde levensstijl en het hanteren van stress.
Het programma voorziet managers en HR van inzichten en biedt praktische tools voor het bevorderen van teamvitaliteit, risicobeheer, en teamcohesie. Voor uw medewerkers biedt het programma bewustwording over gezondheid, stressmanagement en bevordert het werkplezier. Dit leidt tot een gezonde werkomgeving en individuele ontwikkeling. Kortom, het draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin vitaliteit en welzijn centraal staan.

Bewustwording & verslaving
Dit bewustwordingsprogramma biedt deelnemers inzicht in de vele facetten van verslaving. Vragen zoals: "wat is verslaving en herstel, hoe herken je verslaving en hoe ga je het gesprek aan?" worden beantwoord. Ook bespreken we de impact van verslaving op zowel het individu als de werkomgeving. Waardevol voor managers en HR, voorziet het programma in essentiële inzichten en tools t.b.v. verslavingsproblematiek op de werkvloer. Het vergroot ook het bewustzijn onder medewerkers, waardoor verslaving makkelijker bespreekbaar wordt en een ondersteunende bedrijfscultuur wordt bevorderd.

Bewustwording & sociale media 
Social media is niet meer weg te denken uit onze omgeving. Zowel op persoonlijk gebied maar zeker ook op werkgebied is dit een onderwerp dat speelt. Dit programma richt zich op het bevorderen van een gezonde relatie met social media en gezond beeldschermgebruik. Het biedt een beter begrip van de impact van social media op de werkomgeving, het persoonlijk leven en bewustwording over effectief en verantwoord gebruik van social media. Dit programma draagt bij aan een positieve online representatie en een gezond gebruik van social media, met aandacht voor de balans tussen werk en privé. Zowel de risico’s en valkuilen als de positieve meerwaarde van sociale media komen aan bod.Naast onze bewustwordingsprogramma's hebben wij ook een divers aanbod van kennistrainingen rondom verslaving, herstel en re-integratie. Voor UWV, gemeente en werkgevers.

Bent u geinteresseerd in een van onze trainingen of bewustwordingsprogramma's? 

Aaanmelden kan via het formulier hieronder, door te mailen naar verder@ruischcoaching.com of te bellen met: 078 - 645 83 00

Neem ook een kijkje in onze agenda.

Schrijf je in

{{ errors.first("field_57") }}
{{ errors.first("field_53") }}
{{ errors.first("field_54") }}
{{ errors.first("field_55") }}
{{ errors.first("field_56") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Ben jij erbij?

Maak verslaving bespreekbaar op het werk.

Neem contact op Over ons