Voor gemeenten

Ruisch Coaching is specialist in duurzame re-integratie met herstel op de eerste plaats. Door onze specialistische dienstverlening op maat zijn wij ook dé partner voor gemeenten op het gebied van re-integratie bij verslavingsproblematiek. Tijdens onze trajecten zorgen wij ervoor dat mensen een blijvende plek vinden in de samenleving.

Welke diensten biedt Ruisch Coaching?

Als Ruisch Coaching bieden wij verschillende diensten en trajecten voor werkgevers, het UWV, particulieren, maar ook voor gemeenten. Door een nauwe samenwerking en heldere communicatie werken we tijdens deze trajecten samen naar het ultieme doel: duurzame re-integratie. 

Hersteltrajecten

Als er een pgb is toegekend vanuit de Wmo, dan is het mogelijk om bij Ruisch Coaching een hersteltraject in te kopen. 

Werkfit- en naar werk-trajecten

Naast hersteltrajecten, faciliteren we ook werkfit- en naar werk-trajecten voor de Regionale Mobiliteitsteams die vallen onder een gemeente en uitgevoerd worden door het UWV. Deze dienstverlening is bedoeld voor mensen die ná maart 2020 een bijstandsuitkering toegewezen hebben gekregen (WWB). 

Voor het UWV

Trajecten op maat

Vanuit re-integratiebudgetten van de gemeente, voert Ruisch Coaching trajecten op maat uit. 

Waar kan Ruisch Coaching jou bij helpen?

Ruisch Coaching is specialist in re-integratie bij mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast werken we continu aan een grotere maatschappelijke bewustwording rond verslaving en herstel. Door de jaren heen hebben we ontzettend veel ervaring en kennis opgedaan. Kennis die we ook graag met jou als gemeente delen! Dit doen we door actief het gesprek aan te gaan en trainingen te verzorgen voor bijvoorbeeld arbeidsdeskundigen, werk- en re-integratiecoaches en artsen. Ook dragen we bij aan deze bewustwording door lezingen te geven op congressen en bijeenkomsten. 

Bekijk agendaNeem contact op