Iwan Tolboom

Vennoot, herstel- en loopbaancoach

Vanuit mijn passie voor en geloof in herstel begeleid ik iedereen met een herstelgerichte coachvraag. Ik ondersteun jou om je actuele (loopbaan)coachvraag te beantwoorden en in actie te komen.

Daarbij ben ik sparringpartner voor de werkgevers, casemanagers, arbodiensten en bedrijfsartsen die informatie en richting wensen over 1e, 2e en 3e spoor re-integratie.  Ik heb een afgeronde HBO opleiding aangevuld met een post-HBO opleiding tot loopbaancoach, recoverycoach en in 2022 behaalde post HBO accreditatie integrale coaching.

Een loopbaan vormt zich door de jaren heen door onder andere opleiding, werkervaring en de privé-situatie, woonomgeving en bijvoorbeeld het bedrijf waar gewerkt is. Een loopbaan is altijd in ontwikkeling. Ik ga graag samen op zoek naar wie je wezenlijk bent en versterk het vermogen tot zelfonderzoek, daarbij ontdek je een werkplek welke past bij herstel en een gebalanceerd leven. Er is pas ruimte voor ontwikkeling als je je veilig en vertrouwd voelt en in beweging kan komen.

Tijdens zijn werk als trainer/coach zorg ik ervoor dat de deelnemers zich op hun gemak voelen door goed te kijken en te luisteren, daarbij is ‘in actie komen’ een essentieel deel van mijn benadering. Vanuit deze veilige basis is er ruimte om te experimenteren met nieuwe vaardigheden en inzichten en zo een stap verder te maken in de professionele ontwikkeling. Deze ontwikkeling kan zowel richting loondienst als zelfstandig ondernemerschap zijn.

Specialismen:

Wet Verbetering Poortwachter, eerste spoor, tweede spoor, outplacement, UWV trajecten, loopbaan coaching, herstel coaching, ARBO voorlichting, HR deskundigheidsbevordering en advies.