Gijs van den Hout

Re-integratie- en herstelcoach

Gijs belooft je dat ik alles wat hij over je denkt te weten steeds weer aan de kant zal schuiven, zijn whiteboard zogezegd leeg zal vegen en je steeds weer opnieuw zal ontmoeten achter je maskers, vanuit gelijkwaardigheid, in onvoorwaardelijke acceptatie.

Specialismen:

- Ademwerk (Transformational Breathing), een diep transformerende zelfhelingsmethode door middel van een verbonden ademhaling.

Gijs werkt in de regio: Leiden, maar is bereid te reizen in de randstad om je te ontmoeten.

Van jongs af aan is hij een oprechte, integere zoeker. In de 15 jaar dat hij in de farmaceutische industrie werkte, ontwikkelde hij zich tot een heldere en analytische procesdenker en onderzoeker, met een sterk gevoel voor samenhang, oorzaak en gevolg. Door de juiste vragen te stellen helpt hij je om tot de kern te komen en hij heeft een pragmatische aanpak. Daarnaast is hij als mens liefdevol, invoelend, oordeel loos en ziet hij altijd het goede in mensen en situaties. Dit maakt hem sterk in verbinden en mensen voelen zich veilig bij hem. Met inzet van alles wat hij in huis heeft, helpt hij je om de beste versie van jezelf te worden.