Debby Oppenoorth-Lux

Loopbaancoach


Als coach ben ik sinds 2007 met veel plezier actief in het vak. Mijn missie is om het taboe rondom hulp vragen te doorbreken door het aanbod van hulp – bijvoorbeeld bij je loopbaan – zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk te maken. Ik geloof sterk in groei door doen! Ik sta klaar om een stukje met je mee te lopen op deze bijzondere reis naar het vormgeven van jouw loopbaan. Laten we samen aan de slag gaan en jouw volledige potentieel ontdekken!

Openheid en eerlijkheid zijn essentieel in mijn coaching, ik ben ervan overtuigd dat dit ervoor nodig is om tot actie over te gaan. Ik ben enthousiast, toegewijd, doortastend, open en ik luister naar je. Het is belangrijk dat je je veilig voelt bij mij. Soms raak ik bewust een gevoelige snaar bij je, verandering vergt namelijk ook wat zelfreflectie. Mijn gespreksvoering is altijd motiverend, ik coach oplossingsgericht en met vertrouwen in jou.

Specialismen
Ik richt me op loopbaan- en studieloopbaanvragen, persoonlijke groei en ontwikkeling én de juiste balans vinden tussen werk en privé. Ik heb een specialisatie in stress en burn-out begeleiding en ik ben extern vertrouwenspersoon.

Daarnaast geef ik voorlichting en bedrijfstrainingen over o.a. de thema's Stress Awareness, Psychosociale Arbeidsbelasting en Vitaliteit op de Werkvloer. Ik ben Noloc en LIVP gecertificeerd en opgenomen in het landelijk register van LVV.

Regio
Drechtsteden, Randstad, Noord- Brabant en overige delen van het land in overleg.