Christine van Kleef

Herstel- en loopbaancoach

Jezelf kunnen zijn in werk en privé zorgt voor een goede balans in je leven. Je loopt niet leeg op dingen die eigenlijk gewoon niet bij jou passen. Je voelt het verschil:  je voelt je vitaal en je beschikt over meer mentale veerkracht. Samen gaan we op zoek naar de beste koers voor jou.

Specialismen:

- Persoonlijke ontwikkeling

- Re-integratie

- Loopbaanontwikkeling

Christine werkt in de regio: Rotterdam.

De Hoge Hotelschool legde de basis om haar te ontwikkelen in de evenementen branche. Door gezonde ambitie en verstand, de juiste karakter eigenschappen en een dosis geluk heeft Christine ruime ervaring opgedaan met de organisatie van evenementen.

Na een succesvolle carrière en een buitenlands avontuur als ondernemer in de recreatieve sector kwam zij tot het besef dat zij naast sterk ook kwetsbaar is. Dit heeft haar focus op haar leven veranderd. Zij heeft de keuze gemaakt in zichzelf te investeren door het volgen van een HBO studie tot Coach Practitioner en werkt met veel plezier als freelance coach voor Ruischcoaching. Het geeft haar voldoening als zij mensen ziet ontwikkelen op weg naar een fijne toekomst.