Online Deskundigheidsbevordering

06 december 2022 9:00 - 10:00 uur

De gevolgen van een ziekte verslaving zijn vaak ingrijpend en langdurig. Het gesprek hierover voeren is niet gemakkelijk. En een goede opvolging daarna al helemaal niet.

In de afgelopen 13 jaar hebben we, met onze expertise, een toenemende stroom aan cliënten geholpen. Wij weten hoe te handelen in het geval van re-integratie eerste en tweede spoor, wij kennen de voorwaarden voor een adequaat traject en staan de opdrachtgever bij met raad en daad.

Om met elkaar meer vat te krijgen op het verslavingsprobleem en eerder om te kunnen gaan met bepaalde signalen, wil ik je uitnodigen voor onze deskundigheidsbevordering. Tijdens de online bijeenkomst praten we met elkaar open over dit onderwerp, leren we van elkaar en voorkomen we dat er langdurige uitval en dikke dossiers ontstaan.

Het is voor veel partijen een opluchting om open over dit onderwerp te praten. Want het klopt nog steeds dat verslaving meer kapot maakt dan een ieder lief is. Wij weten als geen ander hoe het leven in verslaving eruit ziet voor de betrokkene en degenen daar omheen. Tijdens de bijeenkomst delen wij onze kennis en gaan we met elkaar in gesprek.

Misschien heb je wel een casus die je wil bespreken? Of ken je iemand die worstelt met een verslaving? We weten ook dat steeds meer mensen worstelen met het toenemende mobiele telefoongebruik. Of dat het werk op zich de afhankelijkheid in zich draagt. Kortom voldoende stof om over te spreken en te bedenken hoe het anders kan.

 We zien je graag online op woensdag 19 oktober van 9.00 -10.00 uur. Je kunt je aanmelden viahet  e-mailadres: verder@ruischcoaching.com.