Jeanette Mulder is vennoot, zij heeft ruime ervaring als coach en is al vanaf het begin betrokken geweest bij Ruisch Coaching.

Mensen boeien haar al haar hele loopbaan, ieder mens is voor haar uniek. Als coach trekt zij graag een periode met iemand op en kijkt zij mee in iemands leven. De uitdaging ligt voor haar in het luisteren, zien, bevragen, teruggeven en confronteren. Alles in een sfeer van vertrouwen, ruimte waarin de ander mag zijn wie die is.

Eigenschappen die haar manier van coachen kenmerken zijn: betrokkenheid, oplossingsgericht, eerlijkheid en humor. Zij wil creëren dat de ander weer vertrouwen krijgt in zichzelf, zicht heeft op eigen kunnen en het lef krijgt om stappen te zetten naar mogelijkheden die er altijd zijn.

Door de jaren ervaring als loopbaancoach heeft zij diverse tools die zij in kan zetten passend bij de mens die zij begeleidt.

Het leven is altijd in beweging, voor een ieder, maar zeker als je net in herstel bent, vraagt dat alles van je. In al je kwetsbaarheid reageren op het leven is een uitdaging. Het vraagt om in verbinding te blijven met jezelf en de ander, dat is hard werken, soms loslaten, zoeken naar nieuwe wegen. Dit wordt beloond met mooie nieuwe ervaringen. De kunst is om het niet alleen te doen, maar samen!

 

Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap

Top