orien is freelance vitaliteitscoach. Ze begeleidt mensen die weer verbinding met zichzelf en met het leven proberen te krijgen. Ze helpt ruimte te vinden voor positieve gedachten door spiritualiteit, creativiteit en zingeving. Bij deze activiteiten gaat het erom dat je loslaat, dat je uit je comfortzone stapt en gaat handelen vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd. Jij gaat weer aan het stuur zitten van je eigen leven.

Ze heeft geleerd om in haar eigen kracht te staan. En neemt je aan de hand om dit ook te doen door te coachen vanuit je eigen innerlijke wijsheid. Innerlijke wijsheid vind je terug door uit je hoofd te stappen en weer vanuit je hart te gaan leven. Je zult merken dat ze een warm en innemend persoon is. Die niet oordeelt over je overtuigingen of denkpatronen. Zo biedt ze een veilige en vertrouwde omgeving die juist nodig is om uit je comfortzone (leven vanuit je hoofd) te stappen. Door samen onderweg te gaan helpt ze je om weer je krachtige ZELF te worden.

Dorien is iemand die jarenlange ervaring heeft in diverse functies, centraal in al die functies stonden mensen!

Ze is een enthousiaste doelgerichte coach, die haar coachee op een natuurlijke manier weet uit te dagen om hun comfortzone te verlaten!

Daarin weet ze feilloos wat helpend is voor de ander en waar de grenzen liggen. Ze is daarin eerlijk en confronteert indien nodig.

Dorien is iemand die ook haar eigen processen niet schuwt en aangaat en zelfinzicht heeft.

Ze heeft kennis van diverse methodes een specialiteit van haar is het “Vat van Zelfwaardering”.

Verder heeft ze ook inzicht in het herstel proces van verslaving en de 12 stappen.

Dorien is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap

Top