Nu we 12 jaar bestaan willen  steeds meer clienten uit alle hoeken van het land gebruik maken van onze begeleiding. Dat maakt dat we instroom hebben vanuit verschillende klinieken. Sommige klinieken leggen een geweldig fundament - de client komt er vandaan en zegt 'het kwartje is gevallen, ik weet nu hoe ik in herstel kan blijven’. En voor je ogen voltrekt zich vervolgens een fenomenaal transformatieproces.

 

Bij andere klinieken is dat niet het geval. Onlangs is er een werknemer naar een kliniek gegaan waarbij we bij voorbaat wisten dat de kans minimaal zou zijn op werkelijk herstel.
De behandeling is inmiddels voorbij en de persoon in kwestie is direct terug gevallen. Zwakke ruggengraat? Nee hoor. Wij komen mensen tegen op alle niveaus. Die hebben al lang bewezen dat het niet aan hun ruggengraat  ligt.

Maar wel zonde van tijd en geld.
Wij hebben een netwerk van klinieken in binnen- en buitenland en weten waar iemand goede begeleiding kan krijgen.
Laten we dus vooraf het gesprek  voeren om een goed en effectief traject in gang te zetten. De ARBO dienst heeft het behandelaanbod op dit gebied ook niet altijd scherp in beeld.

Onlangs was er een werkgever die zijn werknemer had gevraagd naar het alcoholgebruik. Er was geen ontkenning. Er was behoefte aan hulp. Het kon ogenblikkelijk in gang gezet worden. Niets geen eindeloze  wachtlijsten. Iedereen blij.

Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap

Top