Training over verslaving en transgender personen

14 september 2023 9:30 - 12:30 uur

Veel mensen krijgen vanuit de maatschappij zowel expliciet als impliciet de boodschap ‘je telt minder mee!’. Die extra stress die dat oplevert, naast de dagelijkse stress, noemen we minderheidsstress.
Deze extra stress, en dus ook onveiligheid die mensen al vaak vanaf jonge leeftijd ervaren, kan resulteren in veel verschillende psychologische en fysiologische gevolgen. Waaronder uiteraard destructieve patronen die ten grondslag liggen aan verslavingen. 

Zoals u weet vindt Ruisch Coaching het belangrijk om kennis te delen over alles wat met verslaving te maken kan hebben. Deze keer willen we de combinatie maken met (trans)gender. Door onze kennis te delen hopen we dat de weg van herstel voor anderen gemakkelijker wordt. Transgender personen hebben te maken met minderheidsstress door impliciete en expliciete vooroordelen en uitsluiting vanuit de maatschappij. Zij lopen daardoor een grotere kans op het ontwikkelen van allerlei psychische en fysieke problemen, waaronder verslavingen.

Deze training wordt gegeven door Marian Ruisch en Brand Berghouwer. Brand is De Transcoach en voorzitter & initiator van de NOBCO vaksectie LHBTIQ+ inclusie. Tot en met 2022 was hij voorzitter van Transgender Netwerk. In zijn werk als De Transcoach begeleidt hij transgender personen bij diverse (levens)vragen en obstakels. De training zal plaatsvinden in Amsterdam van 9.30 tot 12.30 uur met aansluitend een lunch. Daarnaast nodigen we ook een ervaringsdeskundige uit.

Door                 : Marian Ruisch en Brand Berghouwer

Locatie             : Amsterdam

Investering      : € 295,00 excl. btw

Aanmelden     : claudia@ruischcoaching.com

De kosten bedragen € 295,-

 Accreditering voor  deze traning 1 PE punt bij NVvA (in aanvraag).

 

{{ errors.first("field_47") }}
{{ errors.first("field_48") }}
{{ errors.first("field_49") }}
{{ errors.first("field_50") }}
{{ errors.first("field_51") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Prijs:
€ 295,00
Locatie:
Amsterdam